Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. A későbbiekben bármikor lehetősége van ezt módosítani, törölni.
Termékek Menü

Kis bannerek ÚJ

Top termékek

Hírek, érdekességek

  • Mit jelent a BIO élelmiszer?

    Mit jelent a BIO élelmiszer?

    Sokan ismerik azt a közmondást, hogy “az vagy, amit eszel”, de csak kevesen gondolkodnak el igazán azon, hogy ez mit is jelent valójában. Ha jól belegondolunk, születésünktől fogva a testünk, ezen belül minden sejtünk azokból a táplálékokból épült fel, amit eddig magunkhoz vettünk. Éppen ezért fontos annyira odafigyelni arra, hogy mit eszünk és az élelmünk milyen forrásból származik.

    (Bardócz Zsuzsa)

    Részletek
  • Fókuszban a GLUTÉNMENTES Életmód

    Fókuszban a GLUTÉNMENTES Életmód

    A gluténmentes életmód kulcsfontosságú feladata a gluténtartalmú élelmiszerek kiszűrése és helyettesítése.

    A feldolgozott és félkész ételek, élelmiszeri alapanyagok gyakran tartalmaznak állományjavítókat és egyéb adalékanyagokat, amelyek glutént tartalmazhatnak, ezért érdemes az otthoni főzés mellett dönteni!

    Milyen helyettesítő termékek, élelmiszerek jöhetnek szóba, ha valaki gluténérzékeny?

    Részletek
  • TOP 10 MENTES SZALONCUKOR 2019-ben

    TOP 10 MENTES SZALONCUKOR 2019-ben

    Már javában roskadoznak az üzletek polcai a varázslatos, illatos, finom szaloncukrok alatt, de mit válasszunk, ha diétás vagy allergiás okokból glutén-, tej-, tojás-, szójamentes finomságot szeretnénk a karácsonyfára aggatni?

    Körülnéztünk, kóstoltunk, mutatjuk, amiket találtunk és Nektek is kínálunk.

    Részletek
  • PANETTONE, AZ OLASZOK BEJGLIJE

    Milánóból terjedt el a mazsolával, kandírozott gyümölcsökkel készített kalács, ami meghódította az egész világot. Magyarországon is egyre többen ismerik és fogyasztják Karácsony táján, sőt sokan megpróbálkoznak a Panettone elkészítésével is.

     

     

     

    Részletek

Bankkártyás fizetések főoldal


 

Árukereső.hu