Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. A későbbiekben bármikor lehetősége van ezt módosítani, törölni.
Termékek Menü

ELLEN PROBIOTIKUS TAMPON SUPER 8 DB

Ár:
3.590 Ft

Egészséges hüvelyflóra tamponnal

 

Több milliárd jótékony probiotikus baktérium tampononként, amelyek regenerálják és erősítik a hüvelyflórát, ezzel segítve a fertőzések megelőzését. Megbízható védelem menstruáció idején, rendszeres használata hatékony segítség a fertőzések ellen.

ellen® Probiotikus tampon

Az ellen® probiotikus tampon egyedülálló módon ötvözi a hüvelyi panaszok kezelésére használt készítmények gyógyhatását, a tamponok jól ismert, klasszikus funkcióival. Nem igényel plusz tisztasági betétet. A probiotikumokat ott tartja, amíg az szükséges, nem folyik ki, így azok megfelelően meg tudnak telepedni a hüvely falán.

Számos felmérés kimutatta, hogy a nők leggyakrabban hüvelyi fertőzések miatt fordulnak orvoshoz. A kutatások eredményei alapján elmondható, hogy négy nőből, legalább háromnak biztosan voltak már hüvelyfertőzéssel kapcsolatos panaszai és ezek nagyon gyakran újra és újra visszatérő problémákat okoznak. A menstruációs vér lúgos kémhatása rontja a hüvely védekezőképességét, teret adva a fertőzéseknek. Egy meglévő hüvelyi fertőzésnél félbeszakítja és elmossa az addigi kezelés hatását, amennyiben az elkezdődött.

Az ellen® probiotikus tamponnal pont akkor sokszorozod meg a tejsavtermelő jótékony baktériumaid számát, amikor a legnagyobb szükséged van rá. Az ellen® probiotikus tampon orvostechnikai eszköz, amelyet a svédországi Karolinska Intézetben fejlesztettek ki. A hüvelyi egészség helyreállításának és megőrzésének Nyugat-Európában rendkívül elterjedt és széles körben alkalmazott eszköze. Rendszeres használata a menstruáció alatt az egészséges hüvelyflóra fenntartását és megerősítését szolgálja. Az ellen® név az LN®, azaz Lacto Naturel® rövidítés kiejtéséből származik. A Lacto Naturel® a szabadalmaztatott tejsavbaktérium törzseket jelenti.

Cikkszám: 152000406
Gyártó: ELLEN
Vonalkód: 7350002725139
Átlagos értékelés: Nem értékelt
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2023-11-04

Social linkek

RÉSZLETES LEÍRÁS

Kérjük figyelmesen olvassa el a termékleírást. A termékkel kapcsolatos esetleges kérdéseit felteheti telefonon, vagy e-mailben is.

Az ellen® Probiotikus tampon felhelyezése

Tanács azoknak, akik először használják az ellen® probiotikus tampont Az ellen® tampon már a legelső menstruációtól használható. A szűzhártyán található nyílás általában elég rugalmas ahhoz, hogy azon keresztül a mini és a normal méretű ellen tampon kényelmesen, a szűzhártya megsértése nélkül felhelyezhető legyen. Szánj időt az első felhelyezésre, és nyugodt körülmények között ismerkedj meg a testeddel. Minél jobban ellazulsz, annál könnyebb a tampon felhelyezése. A medencefenék izomzata szűkítheti a hüvely első szakaszát, ami miatt úgy tűnhet, mintha a hüvely túl szűk lenne. Lélegezz egyenletesen, és az izmok ellazulnak, ezáltal lehetővé válik a tampon könnyű és biztonságos felhelyezése. A tampon felhelyezése akkor a legmegfelelőbb, ha a hüvely középső szakaszán helyezkedik el, és nem érezhető. Kis gyakorlattal a tampon behelyezése könnyűvé és problémamentessé válik. Az ellen® probiotikus tampon felhelyezése A tampon felhelyezése előtt mindig moss kezet! A nyilaknak megfelelően csavard le a celofánt a tamponról. Vedd le a celofán védőcsomagolást a tampon alsó részéről. Tekerd le a tampon kihúzószálát. Mutatóujjad hegyét helyezd a tampon aljára, és vedd le a celofán védőcsomagolás felső részét. Tampon felhelyezése A szabad kezeddel kissé válaszd szét a szeméremajkakat a húgycső és a végbélnyílás között található hüvelynyílás eléréséhez. Mutatóujjad segítségével told fel a tampont a hüvelybe. A legkönnyebb ha kezdetben felfele tolod a tampont, majd ferdén, hátrafelé. Amennyiben ellenállást tapasztalsz, egyszerűen változtass egy kicsit a behelyezés szögén. A tampon akkor van megfelelően behelyezve, ha már nem érezhető. Ha még érzed a tampont, nyomd még egy kissé mélyebbre.

Hogyan fejti ki hatását az ellen® Probiotikus tampon?

A probiotikus tampon a hüvelybe történő felhelyezéstől számított körülbelül 90 percen belül eléri a testhőmérsékletet, ekkor a hordozóanyag megolvad és a probiotikus baktériumok kiszabadulnak belőle. A hüvely falán megtelepedve és kolonizálódva elősegítik a természetes hüvelyflóra visszaállítását és az egészséges hüvelyi pH-érték fenntartását. A probiotikumok (élő jótékony, tejsavtermelő baktériumok) liofilizált állapotban vannak a tampon belsejében. Túladagolni nem lehet.

Az ellen® Probiotikus tampon alkalmazása

A hármas szabály:

Az ellen® probiotikus tampont ugyanúgy kell használni, mint bármelyik egyéb hagyományos tampont a menstruáció idején.

Az ellen® probiotikus tampont, a kívánt terápiás hatás elérése céljából, legalább az úgynevezett hármas szabálynak megfelelően kell alkalmazni:

  • minimum 3 egymást követő menstruáció alatt
  • minimum 3 napon az egyes menstruációból
  • minimum 3 probiotikus tampon per nap

A hármas szabály betartásával, egy menstruáció alkalmával több milliónyi jótékony tejsavtermelő baktériummal támogatod a hüvelyflórádat.

Gyakran ismételt kérdések

Használható-e az ellen® probiotikus tampon menstruációs időszakon kívül is?

Elméletileg semmi nem szól a tampon menstruációs időszakon kívüli használata ellen. A tampon maga nem ártalmas, a benne lévő probiotikumnak semmilyen káros hatása nincs, mivel összetétele megegyezik a szervezetben eleve jelenlévő jótékony baktériumokkal és túladagolni sem lehet. A gyakorlatban azonban, ha a tampont – és ez minden más tamponra vonatkozik, nem csak az ellen® probiotikus tamponra – száraz hüvelybe helyezik be, az esetlegesen fájdalommal járhat és sérülhet a nyálkahártya. Kérjük, konzultáljon nőgyógyászával!

Miért van az ellen® probiotikus tampon fémdobozban?

Az ellen® tampon probiotikus hatásának megőrzése érdekében a terméket közvetlen napfénytől, túlzott páratartalomtól és 25°C feletti hőmérséklettől óvni kell. A fémdobozos csomagolás megvédi a terméket a káros hatásokkal szemben. Amikor kivesz egy tampont a dobozból, hagyja a páramentesítő tasakot a dobozban, és tegye vissza rá a műanyag fedelet. Ennek segítségével az LN® probiotikum megóvható a nedvességtől.

Milyen gyakran kell az ellen® probiotikus tampont cserélni?

A tampont rendszeresen kell cserélni. A gyakoriság a tampon nedvszívóképességétől és a menstruációs vérzés intenzitásától függ. Mivel a menstruációs vérzés mennyisége a menzesz időtartamán belül is változik, javasoljuk, hogy a vérzés intenzitásának megfelelő nedvszívó képességű tampont válasszon. Általában a lehető legkisebb méretű tampon használata javasolt. A vérzés erősebb a menstruáció kezdeti szakaszában, ezért olyan nedvszívó képességű tampont válasszon, melyet körülbelül 3–6 óránként kell cserélni. Ahogy a vérzés fokozatosan csökken, használjon olyan kisebb nedvszívó képességű tampont, amit ugyanolyan gyakran kell cserélni. A tampon éjszaka 6–8 órán át alkalmazható. A különböző nedvszívó képességű ellen® tamponok megfelelő védelmet nyújtanak a menstruáció különböző fázisaiban. A menstruáció végén mindig vegye ki az utolsó tampont.

Hányszor javasolt a javulás érdekében az ellen® probiotikus tampon használata?

Az ellen® tampon hüvelyflórára gyakorolt kedvező hatása akár már a legelső használat után megnyilvánulhat. Néhány nőnél azonban csak három-négy egymást követő menstruáció alatti használat után észlelhető a probiotikus baktériumok pozitív hatása. A hüvely egészsége akkor javul a leginkább, ha minimum három menstruációi alkalmával, a menstruáció három napján, naponként három ellen® probiotikus tampont alkalmaz. Az ellen® tampont ugyanolyan rendszerességgel kell cserélni, mint bármely más, hagyományos tampont.

Hogyan fejtik ki hatásukat a tejsavtermelő baktériumok a probiotikus tamponban?

Az ellen® tamponban lévő probiotikus baktériumokat hordozóanyag védi, melyből a baktériumok csak testhőmérsékleten szabadulnak fel. Amikor a tampon a behelyezés után eléri a testhőmérsékletet, a hordozóanyag felolvad, és a probiotikus baktériumok felszabadulnak belőle. Körülbelül 90 perc szükséges ahhoz, hogy a probiotikus LN® baktériumok a tampon belsejéből felszabadulva eloszoljanak a hüvelyben és elérjék a hüvely nyálkahártyáját, ezáltal támogatva a hüvelyflóra egyensúlyát.

Válthat-e ki allergiát az ellen® probiotikus tampon?

Nagyon ritkán fordul elő bármilyen allergiás reakció. Az ellen® tampon magja 100%-os, nagy nedvszívó képességű viszkózból készül. A kihúzószál 100% pamut. A nem szőtt réteg felszíne 100% polipropilén. Az ellen® tampon környezetbarát, fehérítéséhez klórtartalmú vegyületet nem használtak

Teljes védelmet biztosít-e az ellen® probiotikus tampon a menstruáció alatt?

Igen, az ellen® tampon biztonságos, diszkrét és kényelmes védelmet biztosít a menstruáció idején. Válassza az igényeinek leginkább megfelelő ellen® tampont Az ellen® tampon három méretben kapható: ellen® Mini, ellen® Normal és ellen® Super. Minden ellen® tampon azonos mennyiségű LN® Lactobacillust tartalmaz. A különböző méretű tamponok nedvszívó képessége eltérő.

Hogyan kell használni éjszaka a probiotikus tampont?

A tampon éjszaka 6-8 órán át alkalmazható. Megvásárolható-e egészségpénztári kártyára az ellen® probiotikus tampon? Az ellen® tampon több egészségpénztári kártyával is megvásárolható, kérjük ellenőrizze az Egészségpénzári Ellenőrző Központ Kft. honlapján, vagy kérdezze meg Egészségpénztárát, hogy az Ön kártyájával megvásárolható-e!

Hogyan kell tárolni és meddig lehet használni az ellen® probiotikus tampont?

Az ellen® tampon probiotikus hatásának megőrzése érdekében a terméket közvetlen napfénytől, túlzott páratartalomtól és 25°C feletti hőmérséklettől óvni kell. Felbontás után a tampont száraz helyen, 2-25°C között kell tárolni. Amikor kivesz egy tampont a dobozból, hagyja a páramentesítő tasakot a dobozban, és tegye vissza rá a műanyag fedelet. Ennek segítségével az LN® probiotikum megóvható a nedvességtől. Az ellen® tampont a csomagolás alján található lejárati idő végéig használhatja. Ha ez ellen® tampont lejárati idő után alkalmazza, akkor lehetséges, hogy nem éri el a kívánt probiotikus hatást, azonban normál tamponként biztonságosan használható.

Hány darab tampon található az egyes kiszerelésekben?

Az ellen® tampon három méretben kapható: ellen® Mini – 14 db tampon/doboz ellen® Normal – 12 db tampon/doboz ellen® Super – 8 db tampon/doboz Minden ellen® tampon azonos mennyiségű LN® Lactobacillust tartalmaz. A különböző méretű tamponok nedvszívó képessége eltérő.

ELLEN PROBIOTIKUS TAMPON SUPER 8 DB termék megvásárolható a "kosárba rakom" gomb megnyomásával 3.590 Ft-os egységáron.

mindent megteszünk...

Minden megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra amelyek a weboldalon találhatóak. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal, vagy a gyártóval. Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, cégünk nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti. A jelen információ kizárólag személyes felhasználására szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, a cégünk előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Big Fish Payment Gateway

Online Bankkártyás fizetés:

      


Választható szállítási módok:

                

 

Árukereső.hu