Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. A későbbiekben bármikor lehetősége van ezt módosítani, törölni.
Termékek Menü

Gluténmentes, vegán káposztás pogácsa

Gluténmentes, vegán káposztás pogácsa

Vendégváró ajánlatunk a hétvégére. Süss családodnak vagy barátaidnak Vegán káposztás pogácsát!

Mutatjuk, hogyan:

Hozzávalók:

250 g ÉLÉSKAMRA VEGÁN KELT SÜTIK ÉS PISKÓTA LISZTKEVERÉK GLUTÉNMENTES (RÉGEN ANYASÜTI)
3-5 g só (attól függően, hogy mennyire sós a káposzta)
20 g kókuszolaj
200 g párolt káposzta (kevés kókuszolajon, besózott, kinyomkodott káposztát, sóval borssal párolva, kihűtve)
10 ml friss citromlé
160 ml víz

kókuszolaj a kenéshez

Elkészítés:

A tészta hozzávalóit gyúrd össze és pihentesd 20 percig.
Lisztezett felületen gyúrd át és nyújtsd ki 3- 4cm vastagra.
Késsel rácsozd be a tetejét és 4,5 cm-s szaggatóval szúrd ki a pogácsákat.
Kend le kókuszolajjal.

180°C-ra előmelegített sütőben 40-45 percig süsd.

Rácson hűtsd ki.

Recept és fotó: Derecskeiné Horváth Zsuzsanna

blog comments powered by Disqus
Árukereső.hu