SZAFI FREE GLUTÉNMENTES ZABDARA, ZABGRÍZ 500G
Szafi Free gluténmentes zabdara, zabgríz 500gA Szafi Free zabdara/zabgríz segítségével könnyedén készíthetünk gluténmentes túrógombócot, grízgaluskát, tejbegrízt, keksztekercset. |
|
Cikkszám: | 146000231 |
Gyártó: | Szafi Free |
Vonalkód: | 5999564154784 |
Egységár: | 2.918,00 Ft/kg |
|
|
Átlagos értékelés: | Nem értékelt |
RÉSZLETES LEÍRÁS
Kérjük figyelmesen olvassa el a termékleírást. A termékkel kapcsolatos esetleges kérdéseit felteheti telefonon, vagy e-mailben is.
Szafi Free gluténmentes zabdara, zabgríz 500g
A Szafi Free zabdara/zabgríz segítségével könnyedén készíthetünk gluténmentes túrógombócot, grízgaluskát, tejbegrízt, keksztekercset.
Összetevők: zabdara/zabgríz
Átlagos tápérték |
100 g termékben |
energia: |
1545 kJ / 366 kcal |
zsír: |
6,2 g |
- amelyből telített zsírsavak: |
1,0 g |
szénhidrát: |
60,5 g |
- amelyből cukrok: |
1,2 g |
rost: |
9,7 g |
fehérje: |
12,3 g |
só: |
0,02 g |
Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.
Felhasználási javaslat:
TÚRÓGOMBÓCHOZ hasonlító (ízében és állagában) VEGÁN zabgombóc (gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, hozzáadott cukortól mentes)
A SZAFI FREE GLUTÉNMENTES ZABDARA, ZABGRÍZ 500G termék megvásárolható a "kosárba rakom" gomb megnyomásával 1.459 Ft-os egységáron.
Receptötlet, felhasználási javaslat
TÚRÓGOMBÓCHOZ hasonlító (ízében és állagában) VEGÁN zabgombóc (gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, hozzáadott cukortól mentes)
Hozzávalók (8 db gombóchoz):
- 70 g Szafi Reform süteményliszt
- 80 g Szafi Free gluténmentes zabdara /zabgríz
- 20 g Szafi Reform eritrit
- 1 kis csipet (0,5g) Szafi Reform himalaya só
- 6 g bio citromhéj (1 nagy citrom héja)
- 20 g frissen facsart citromlé
- késhegynyi vanília őrlemény vagy 3 kupak (5 g) vanília aroma
- 160 g víz
Forgatáshoz:
- Szafi Reform Földimandula panír
Gombóc elkészítése:
Rakjuk a vízbe a zabdarát, az édesítőt, a sót, és alacsony hőmérsékleten főzzük sűrűre.
Ezután tegyük bele a maradék hozzávalókat és keverjük csomómentesre. (Később, ha kihűlt kézzel is gyúrhatunk rajta, hogy jól elkeveredjenek az összetevők)
Ha kihűlt 1 órára rakjuk hűtőbe.