SZAFI FREE VEGÁN PROTEINES NÖVÉNYI FASÍRT ALAPPOR (GLUTÉNMENTES, SZÓJAMENTES) 300G
Szafi Free Vegán proteines növényi fasírt alappor (gluténmentes) 300g |
|
Várható szállítás: | 2024. szeptember 26. |
Cikkszám: | 146000404 |
Gyártó: | Szafi Free |
Vonalkód: | 5999564155408 |
Egységár: | 3.398,00 Ft/kg |
Készlet állapot: | Raktáron |
|
|
Átlagos értékelés: | Nem értékelt |
RÉSZLETES LEÍRÁS
Kérjük figyelmesen olvassa el a termékleírást. A termékkel kapcsolatos esetleges kérdéseit felteheti telefonon, vagy e-mailben is.
AKCIÓ - Lejárat: 2020.01.17.
Szafi Free Vegán proteines növényi fasírt alappor (gluténmentes) 300g
Összetevők: hajdinaliszt, rizscsíra-fehérje (18%), tápiókakeményítő, kölesliszt, bambuszrost, útifűmaghéj-liszt, szárított vöröshagyma, étkezési só, piros fűszerpaprika, curry fűszerkeverék (kurkuma, koriander, görögszéna mag, sárgarépa, étkezési só, gyömbér,
mustármag, római kömény, cayenne bors), petrezselyem, feketebors, zsálya, kakukkfű, oregánó, rozmaring, szerecsendió virág, térfogatnövelő szer: nátrium-hidrogén-karbonát (szódabikarbóna), savanyúságot szabályozó anyag: citromsav.
Átlagos tápérték |
100 g fasírt alapporban |
Energia: |
1471 kJ / 348 kcal |
Zsír
|
3,2 g 0,8 g |
Szénhidrát
|
54 g 2,5 g |
Rost |
9,7 g |
Fehérje |
21 g |
Só |
2,21 g |
Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz!
Kiszerelés: 300g
Tárolás: Száraz, hűvös helyen!
A SZAFI FREE VEGÁN PROTEINES NÖVÉNYI FASÍRT ALAPPOR (GLUTÉNMENTES, SZÓJAMENTES) 300G termék megvásárolható a "kosárba rakom" gomb megnyomásával 1.699 Ft-os egységáron.
Receptötlet, felhasználási javaslat
Répás növényi fasírt recept
Hozzávalók:
100 g Szafi Free Vegán PROTEINES növényi fasírt alappor
1 g fokhagymapor (vagy 2 gerezd fokhagyma)
65 g aprított (vagy reszelt) répa
5 g friss aprított petrezselyemlevél
10 g citromlé
80 g víz
Sütéshez: kókuszolaj
Elkészítés:
Késes aprítóban daráljuk apróra a répát, petrezselyem levelet (és friss fokhagyma esetén a fokhagyma gerezdeket).
Ezután keverjük össze a vízzel, citromlével, végül a Szafi Free vegán proteines növényi fasírt alapporral.
Pihentessük 15 percig.
Pihentetés után osszuk a masszát 9 db egyenlő részre, és nedves kézzel formázzunk belőlük kis fasírt korongokat, vagy golyókat.
Melegítsük fel az olajat, majd a hőmérsékletet lejjebb véve (elektromos tűzhelyen 9-ről 7-re) egy adagban, oldalanként 2,5 - 2,5 percig süssük a fasírtokat.
Végül szedjük ki papírtörlőre a fasírtokat és hagyjuk kihűlni.