Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. A későbbiekben bármikor lehetősége van ezt módosítani, törölni.
Termékek Menü

Szépasszony Lunáris Kalendárium 2022 csomag

Ár:
4.600 Ft
Szépasszony Lunáris Kalendárium 2022 - A Szépasszony holdnaptára lehetőséget ad olvasóinak a holdciklussal való harmonizációra. Maga a természet által létrehozott körforgás. Lehetőséget kínál arra, hogy valami jót tegyen önmagáért, megváltoztassa az életét, és gazdagítsa képzeletét az égbolt és a csillagok megfigyelésével.
Várható szállítás: 2021. december 02.
Cikkszám: 9788075311122
Vonalkód: 9788075311122
Egységár: 4.600,00 Ft/db
Készlet állapot: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Social linkek

RÉSZLETES LEÍRÁS

Kérjük figyelmesen olvassa el a termékleírást. A termékkel kapcsolatos esetleges kérdéseit felteheti telefonon, vagy e-mailben is.

A csomag tartalma:
- Asztali naptár
- Határidőnapló
- A mindennapi mozgás boldoggá tesz c. füzet, gyakorlatokkal
- Fogyást segítő szemüveg

Termék leírása:

A Lunáris kalendárium egy napi holdfázisokkal, idézetekkel illusztrált asztali naptár, mely segít eligazodni a hétköznapokban.

A Hold ugyanúgy befolyásolja a mindennapi életünket, mint mindennapjainkra az apály és a dagály hat. A csillagok közt nyugatról halad kelet felé. S közben változik.

Tekintettel arra, hogy a lunáris ciklus rövid, az emberek már nagyon régen kapcsolatba hozták a különféle földi folyamatokkal. 

Elődeink hittek abban, hogy a Hold hat a természetre és az emberekre. A támpontot azok a tapasztalatok jelentik, generációkról generációkra szállnak. 

Minden olvasó maga is meggyőződhet róla. A világ rendkívül bonyolult és titokzatosabb, mint gondolnánk. 

Minden mindennel összefügg, mégpedig látható vagy láthatatlan kapoccsal. 

Az élet valamennyi formája összefügg a természeti jelenségekkel, amelyek rendszeresen ismétlődnek, határozzák meg a napot, a hónapot és az évet, az idő mérésének fő egységeit:

- a nappalok és éjszakák váltakozása (a Föld saját tengelye körüli forgásának eredményeként), 

- a Hold fázisváltozásai (a Holdnak a Föld körüli keringése eredményeként) 

- és az évszakok váltakozása (a Földnek a Nap körüli keringése eredményeként). 

Ezek az időegységek képezik minden naptári rendszer alapját. 

E mozgások törvényszerűségeinek megértésére jött létre a csillagászat mint tudomány és az asztrológia alapját képező tipológia. 

A holdfázisok - az újhold, az első negyed, a telihold és az utolsó negyed - periodikus váltakozásából keletkezett a holdhónap mint fontos időegység. 

A tavasz, a nyár, az ősz és a tél érkezésének előreláthatósága iránti igény vezetett a nagyobb időegység, a napév meghatározásához.

Szépasszony Lunáris Kalendárium 2022 csomag termék megvásárolható a "kosárba rakom" gomb megnyomásával 4.600 Ft-os egységáron.

mindent megteszünk...

Minden megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra amelyek a weboldalon találhatóak. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal, vagy a gyártóval. Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, cégünk nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti. A jelen információ kizárólag személyes felhasználására szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, a cégünk előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Big Fish Payment Gateway

Online Bankkártyás fizetés:

      


Választható szállítási módok:

                

 

Árukereső.hu