Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. A későbbiekben bármikor lehetősége van ezt módosítani, törölni.
Termékek Menü
Jelenleg itt jársz: >

Paleo

Paleo termékek

Tartós fogyás, egészség és kirobbanó energia! A Paleo diéta lényege tömören, egyszerűen: cukormentes, lisztmentes, tejmentes táplálkozás...

A Paleo diéta középpontjában a természetes, ipari feldolgozástól mentes élelmiszerek állnak, melyek nem allergizálnak; ezek a zöldségek, gyümölcsök, olajos magvak, jó minőségű zsiradékok és húsfélék. A gabonafélék, a hüvelyesek, a finomított cukor, tejtermékek és a feldolgozott olaj használatát a diéta mellőzi, tiltja.

Edd magad egészségesre a webáruházunk kínálatában található paleo termékekkel!

Webáruházunk paleo termékkínálatát folyamatosan frissítjük szem előtt tartva a minőséget. Olyan paleo alapanyagokat, termékeket kínálunk, melyek a megengedett összetevőkből készülnek és megkönnyítik, hogy a palo diéta betartása mellett is változatosan és hiányérzet nélkül tudj sütni-főzni, enni.  A hagyományos és megszokott ételek - mint például a péksütemények, kenyerek, sütemények - is elkészíthetőek egészséges, jó minőségű paleo alapanyagokból.

Válogass kedvedre a Paleo termékek, Paleo alapanyagok, Paleolit termékek széles választékából!