Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. A későbbiekben bármikor lehetősége van ezt módosítani, törölni.
Termékek Menü
Jelenleg itt jársz: > >

Rólunk

Nemrég az a hatalmas megtiszteltetés ért minket, hogy szerepelhettünk Molnár Andrea,
RTL KLUB Édesítő
műsorában.

Ha van időd nézd meg ezt a két és fél perces rövid videót, köszönjük.

Alapítók

Nézz körbe nálunk!

Ide érkeznek be a megrendelések.

Itt folyik az adminisztratív munka.

Folyik a dobozolás, lassan jöhet a futárszolgálat.

smiley És végül a legifjabb dolgozónk! smiley


Szakértőnk

Burián László élelmiszeripari szaktanácsadó


Rólunk mondtákAz emberek legtöbbször csak beszélnek arról, hogyan kellene egészségesen étkezni és élni. Mi nem csak beszélünk, hanem teszünk is érte. Ezért hozzuk létre a naturalvital.hu webshopot, ahol kedvedre válogathatsz és vásárolhatsz az egészségegesebbnél egészségesebb és finomabb termékek között.

Célunk

A naturalvital.hu célja, hogy segítse az embereket az egészséges életmód kialakításában elsősorban a táplálkozás területén. A tej, cukor, lisztérzékenyeket segítjük, hogy könnyen megtalálják a nekik megfelelő élelmiszereket. A bio vagy paleo életmódot folytatók könnyen válogathatnak a nekik kialakított oldalon. Azt szeretnénk elérni, hogy az emberek egészségesebben éljenek, működjenek, ehhez azonban nemcsak testmozgásra, hanem a testünkben lezajló fizikai folyamatok valamint a szellemi és lelki tevékenységek egyensúlyára is szükség van.

Az egészséges, helyes táplálkozás az egészség megőrzését és egyben a betegségek megelőzését szolgálja. A helytelen táplálkozással elősegítjük az elhízás kialakulását, és ezzel együtt az elhízáshoz társuló betegségek, mint a cukorbetegség, szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának kockázatát is növeljük.


Alapítók

Amikor megálmodtuk a naturalvital.hu életmód webáruházat, olyan dolgot akartunk alkotni, ami hatással van az emberek életére. Az egészséges életmódot szem előtt tartva alakítottuk ki az első lépéseinket céljaink eléréséhez. Az elképzelésből 2014-ben lett először valóság amikor elkezdtük felépíteni webáruházunkat. Feladatunknak érezzük, hogy olyan oldalt hozzunk létre és működtessünk, ami a korábban megszokott hagyományos életmód web áruházaktól eltér, emberközpontúbb és felhasználóbarát. Felkutattuk a nyugat-európai országokban lévő webshokokat és azok mintájára próbáljuk folyamatosan alakítani webáruházunkat.

Rövid távú céljaink között szerepel, olyan ismertség megszerzése hogy a hazai fogyasztóknak először mi jussunk eszébe, ha egészséges életmóddal kapcsolatos terméket szeretne vásárolni. Szeretünk előre gondolkodni és új dolgokat kipróbálni, ezért céljaink között szerepel, hogy Kecskeméten majd a nagyobb városokban saját üzletet nyissunk, ahol személyesen is tarthatjuk a törzsvásárlóinkkal a kapcsolatot és közös eseményeken megismerkedhetünk egymással. A legfontosabb feladatunk viszont, hogy megmutathassuk és megszerettessük az emberekkel az egészséges életmódot.


Küldetésünk

Minőség és ellenőrzés

Manapság mindenhonnan az egészséges életmód fontosságát hangsúlyozzák. Egy új megjelenő termék esetén szinte kivétet nélkül, elsősorban azt emelik ki, hogy az miért jó egészségünknek, miért rákmegelőző és miért csökkenti a vérnyomásunkat. Mi nem fogadunk el mindent feltétel nélkül, utánajárunk mindennek amit egy-egy új dologgal életmóddal kapcsolatban olvasunk. Nálunk csak olyan termékek találhatóak meg amiben mi személyesen hiszünk és kipróbálunk.

Folyamatos fejlődés

Nagy utat tettünk meg idáig is, de csak most látjuk igazán, hogy még csak az út elején járunk. Folyamatosan fejlődünk és ezt nem csak a webáruházra értjük. Szakmai csapatunk folyamatosan bővül és magunkat is folyamatosan fejlesztjük, képzéseken veszünk részt, hogy a vásárlóinknak ne csupán egy vásárlást hanem élményt is nyújtsunk. Ebben hiszünk és ezért is dolgozunk.

Interaktív kommunikáció

Igyekszünk minden csatornán jelen lenni, és mindenkivel aki igényli tartani a kapcsolatot és segíteni akár egy termékről van szó akár az egészséges életmóddal kapcsolatos segítségre van szüksége, Hamarosan elindítunk egy 0-24 órás internetes és telefonos felügyeletet ahol szakértőink készséggel állnak a látogatók segítségére. A közösségi média felületen és hírleveleinken keresztül pedig folyamatosan tartjuk a kapcsolatot azokkal akik minket választottak, akik velünk együtt kívánják megtenni az egészséges életmódon vezető utat.


 

blog comments powered by Disqus