Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. A későbbiekben bármikor lehetősége van ezt módosítani, törölni.
Termékek Menü

Szafi Reform lisztkeverékek

Szafi Reform lisztkeverékek garantáltan gluténmentesek, tejmentesek, szójamentesek, nem tartalmaznak tojást, paleo és vegán étrendbe is beilleszthető alapanyagokból készülnek, csökkentett szénhidráttartalommal.

Kínálatunkban mind az édes, mind a sós sütemények, kenyerek, pékáruk készítéséhez szükséges lisztkeverékeket megtalálod. Az édes lisztkeverékek hozzáadott cukortól mentesek.

 A szénhidrát-csökkentő lisztkeverék egy igen magas élelmirost-tartalmú lisztkoncentrátum, amellyel tovább csökkenthető a készített ételek szénhidráttartalma.

A muffinhoz, palacsintához, fánkhoz készült speciális lisztkeverékek segítségével hozzáadott cukormentes, csökkentett kalória-és szénhidráttartalmú finomságokat készíthetsz.

Mivel a Szafi Reform termékek semmilyen állati eredetű összetevőt nem tartalmaznak, vegánok étrendjébe is beilleszthetőek.

Rendezés: