Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. A későbbiekben bármikor lehetősége van ezt módosítani, törölni.
Termékek Menü

Szállítási információk

Szállítás

A megvásárolt termékeket több választható szállítási módon juttatjuk el neked a vásárláskor megadott magyarországi vagy külföldi szállítási címre. A megrendelt termékek kiszállítását az általad választottak szerint a GLS General Logistics Systems Hungary Kft. („GLS”) futárszolgálat vagy - kizárólag belföldi rendelés esetén - a FOXPOST Zrt. („FOXPOST”) csomagautomata szolgáltató végzi.

 

Mit jelentenek pontosan a szolgáltatások?

 

 GLS házhozszállítás választása esetén a GLS futárszolgálat szállítja házhoz a küldeményt a megadott címre. GLS házhozszállítás esetén is elérhető az utánvét, azaz a küldemény árának az átvételkori fizetése, mindezt megteheted készpénzzel vagy bankkártyával. A GLS a küldeményt 3 alkalommal kísérli meg kézbesíteni munkanapokon 8-17 óra között, illetve ha ez számodra nem megfelelő kérheted, hogy munkaidő után 17-20 óra között szállítsák ki a részedre a csomagodat (írd be a megjegyzésbe megrendeléskor vagy kérheted a GLS-től közvetlenül). A kézbesítés napjának reggelén kapsz egy sms-t, a kézbesítés várható idejével (3 órás időintervallum megadásával) és a sofőr telefonszámával, ha szükséges tudsz vele egyeztetni a kézbesítésről. Például így kérheted tőle, hogy munkaidő után 17-20 óra között kerüljön a csomagod kiszállításra. Ha nem tudtad átvenni a csomagodat a második kézbesítés alkalmával sem, akkor azt visszaküldik nekünk.

 

  GLS Csomagpontra történő szállítás választása esetén a GLS Csomagpontokon tudod átvenni majd a csomagodat. A neked kényelmes  CsomagPontokat a vásárláskor a megrendelés folyamatában ki lehet választani egy listáról vagy térképes alkalmazás segítségével. A GLS sms-t   küld arról, hogy a csomagot mikor lehet a megadott CsomagPonton átvenni. A címzettnek ettől számítva 5 munkanapja van a csomag átvételére.   Utánvét fizetési lehetőség minden CsomagPonton megoldott, több CsomagPonton Bankkártyát is elfogadnak.

 

Szállítási idő

  1. GLS futárszolgálattal történő szállítás esetén a csomag a feladást követő 1-3 munkanapon belül kézbesítésre kerül. 
  2. FOXPOST futárszolgálattal történő szállítás esetén a csomag a feladást követő 1-3 munkanapon belül kézbesítésre kerül. 
     

A rendelés leadásakor kérjük a fentiek figyelembe vételét. Társaságunk a csomag feladását intézi, a szállítást független szállító szolgálat végzi, amiért felelősséget nem tudunk vállalni. A fenti határidők a szállító cégek által adott dátumok. 

 

Szállítási díjak

1. GLS futárszolgálattal

Belföldi szállítási díjaink:

 Értékhatár

 Szállítási díj

 35.001 Ft és felett

 díjtalan

 0 Ft – 35.000 Ft

1.567 Ft + Áfa (bruttó 1990 Ft)

 

 

Az Európai Unió tagállamaiba, valamint az Egyesült Királyságba történő szállítás GLS futárszolgálattal:

Külföldi szállítási díj: 6.747 Ft + ÁFA (bruttó 8569 Ft).

A külföldre történő szállítás esetén vagy bankkártyás vagy előre utalásos fizetés lehetséges. Külföldi szállítás esetén a rendelés súlya max. 10 kg lehet.

 

 

 

2. FOXPOST futárszolgálattal

 Értékhatár

 Szállítási díj

 35.001 Ft és felett

 díjtalan

 0 Ft – 35.000 Ft

937 Ft + Áfa (bruttó 1.190,-Ft)

 

 

Egyéb szállítási feltételek

A szállítószolgálat elérhetőségét továbbítjuk a csomag feladásakor, így a szállítás napján egyeztetni tudsz velük az átvétellel kapcsolatban. A szállítási költség egyösszegű átalányár melyet a komplett csomagra számítunk fel, belföldön távolságtól, mérettől függetlenül. Amennyiben rendelésében raktáron lévő és raktáron nem lévő termékek is vannak, ez alapértelmezés szerint egy csomagban, valamennyi tétel beérkezésekor kerül kiszállításra. Amennyiben az azonnal rendelkezésre álló tételekre rögtön szükséged van, ezt Ügyfélszolgálatunkon tudod jelezni e-mail-ben vagy telefonon. Amennyiben van a rendszerünkben korábbi, függőben lévő rendelésed, akkor a következő rendelést is ahhoz csatolja a programunk, és egyben kerül majd szállításra.

Amennyiben a rendelés hétvégén péntek, szombat, vagy vasárnap érkezik be akkor a csomag szállítása csak az azt követő hétfőn kezdődik meg leghamarabb, mivel a szállító szolgálat hétvégén nem üzemel. További késedelmes teljesítésre adhat okot amennyiben a rendelés kapcsán további egyeztetésre van szükség hibás vagy hiányos adatszolgáltatás miatt. Az ebből fakadó késedelemért nem vállalunk felelősséget.

 

Készleten nem lévő termékek rendelésének teljesítése:
Azon megrendeléseket, mely termékek kiszállítása raktárainkból nem teljesíthető 3-4 munkanapos szállítási határidővel tudjuk teljesíteni a beszerzéseink jellegéből adódóan. Erről a megrendelést követően küldünk értesítést, a mielőbbi kiszállítást szem előtt tartva. Ebben az esetben is természetesen lehetőséged van a rendelés módosítására a gyorsabb kézbesítés érdekében! A késedelmes szállítás oka, ha az adott termék gyártója, forgalmazója sem tud küldeni nekünk a kiválasztott termékből. Amennyiben véletlen az adott termék forgalmazása már megszűnt, vagy a kiszerelés megváltozott időközben, erről tájékoztatunk telefonon vagy e-mailben és közös megegyezés keretében módosítjuk a rendelést.

Árukereső.hu