Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. A későbbiekben bármikor lehetősége van ezt módosítani, törölni.
Termékek Menü
Jelenleg itt jársz: Kezdőlap >

Anandam

Anandam

ANANDAM  termékek

Az ANANDAM szanszkrit szó, jelentése mennyei boldogság.

Ez az a boldogság, mely átjárja lelkünket, mikor gyermekünket szívünk alatt hordozzuk. Nem is kívánunk mást, mint megteremteni számára azt a környezetet, melyben kisbabánk boldogsága kiteljesedhet. Az ANANDAM termékcsalád erre az érzésre összpontosít.

Fontos, hogy a kismamák és a kisbabák allergén anyagoktól mentes készítményekkel érintkezzenek, legyen az kozmetikum vagy háztartásban használt készítmény. Mindennapi készítményeik hatóanyagai, melyek bőrünkkel érintkeznek átjutnak a sejteken, majd a vérkeringés révén belső szerveinkhez. A készítményekben használt illatanyagok erős hatást gyakorolnak agyunkra, különösen a hipotalamuszra és a limbikus rendszerre.

Ezért az ANANDAM termékek olyan magas minőségű organikus készítmények, melyek bőrünkkel érintkezve és az illatanyagot belélegezve nem terhelik a szervezetet, és nem károsítják a környezetet, legyen az kozmetikum vagy háztartásban használt készítmény.

Próbáld ki a webáruházunk által kínált ANANDAM termékeket!

Rendezés:
Árukereső.hu