Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. A későbbiekben bármikor lehetősége van ezt módosítani, törölni.
Termékek Menü
Jelenleg itt jársz: Kezdőlap >

Dr Organic

Dr Organic

A Dr. Organic csak a legnemesebb természetes és organikus alapanyagokat hasznosítja, amely a világ legkülönbözőbb részeiről kerül szigorú minőségellenőrzés után a termékekbe.

A legmodernebb technológiai megoldások alkalmazásával a Dr. Organic készítményekbe kizárólag aktív összetevőket keverünk, amelyek egyaránt biztosítják termékeink hatékonyságát és magas minőségét.

Természeti környezetünkben számos gyógynövény, vitamin és ásványi anyag vesz bennünket körül, amelyek jótékony hatásait már évszázadokkal ezelőtt felfedezték őseink és váltak segítségükkel egészségesebbé és életerősebbé.

Az ausztrál őslakosok által több mint ezer éve kedvelt teafától kezdve, az új-zélandi Maurik Manuka mézén keresztül a ősi egyiptomi egészségkultúra szerves részének tekintett Aloe Vera-ig hosszú a növények sora, amelyek növelték az emberek életminőségét.

Merítve elődeink tudásából és okulva tapasztalataikból, a Dr. Organic megalkotta azokat bőr- és környezetbarát haj- test- és szájápolási termékeket, amelyeknek szerves részét képezik ezek a természetes összetevők.

Organikus alapanyagok

Minden esetben arra törekszünk, hogy organikusan termesztett alapanyagokat használjunk fel. Amennyiben erre nincs lehetőség, mindig természetes eredetű helyettesítő terméket választunk.

Bioaktív összetevők

Az ellenőrzött bioaktív kivonatok biztosítják, hogy minden egyes termék garantáltan hatékony legyen.

Természetes összetevők

Természetes alapanyagokat használunk valamennyi termék esetén.

Vegyszerek nélkül

Nem dolgozunk olyan vegyi összetevőkkel, amelyek kapcsán gyakran hallunk különböző káros mellékhatásokról. Így sosem használunk parabent, sodium lauryl sulphate-ot (SLS), parfümöt vagy már mesterséges illatokat.

Állati összetevők nélkül

Valamennyi termékünket ajánljuk vegetáriánusoknak is. Néhány készítményünkben ugyanakkor megtalálhatóak állati melléktermékek: méz, méhpempő, propolisz, méhwax. Továbbá a hajkondicionálóink készítése során tejproteint használunk.

Állatkísérletek nélkül

A termékeinket minden esetben önkénteseken teszteljük, hogy megbizonyosodjunk termékeink biztonságosságáról és hatékonyságáról. Nem végzünk állatkísérleteket sem alapanyagokon sem késztermékeken.

Kőolaj nélkül

Kizárólag növényi eredetű olajokat és kivonatokat használunk, petróleum-származékokat, mint paraffin és petrolium sosem.

Génmódosított összetevők nélkül

Génmódosított organizmusokat nem alkalmazunk, hogy biztosítsuk formuláink természetességét.

Tartósítószerek

A termékek biztonságának fenntartása érdekében természetes eredetű, magas minőségű tartósítószereket használunk.

 

Rendezés:
Árukereső.hu