Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. A későbbiekben bármikor lehetősége van ezt módosítani, törölni.
Termékek Menü

PALEOLIT ÉLÉSKAMRA FOSZFÁTMENTES PALEO SÜTŐPOR 60G

Ár:
425 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Foszfátmentes, természetes borkősavat tartalmazó sütőpor, tápióka keményítővel készítve. Egy csomag átlag 15-20 sütésre elegendő mennyiség, ezért gazdaságos a felhasználása. Jól helyettesíti a hagyományos sütőport a sütések során.

ALACSONY SZÉNHIDRÁT TARTALOM (40 G ALATT)

ALACSONY ZSÍRTARTALOM

 

Készlet állapot: Raktáron
Várható szállítás: 2019. július 23.
Cikkszám: 141000106
Gyártó: Paleolit Éléskamra
Egységár: 71 Ft/dkg
Menny.:db

Social linkek

Big Fish Payment Gateway

Online Bankkártyás fizetés:

      


Választható szállítási módok:

                

 

RÉSZLETES LEÍRÁS

Kérjük figyelmesen olvassa el a termékleírást. A termékkel kapcsolatos esetleges kérdéseit felteheti telefonon, vagy e-mailben is.

A természetes borkősavat tartalmazó sütőpor nem tartalmaz foszfátokat, amelyek a szervezetünkre kedvezőtlen hatást gyakorolhatnak (pl. kivonják a vitaminokat, ásványi anyagokat) és kukoricakeményítőt sem használtunk. Kiadósabb a felhasználása, kevesebb is elegendő a megszokott sütőporhoz képest, hiszen csak annyi tápióka keményítőt adtunk hozzá, mely az aktív hatóanyagokat egyenletesen elegyíti.

A Paleolit Éléskamra sütőpor gondosan összeállított arányainak köszönhetően nincs szúrós szódabikarbóna íze, a vele készült sós vagy édes pékáruból nem érződik ki az íze.

Felhasználási javaslat: tápióka keményítővel és természtes borkósavval készült sütőpor. Mely alkalmas mindenféle liszt térfogatának növelésére. Javasolt mennyiség: 100 g paleo liszthez egy csapott mokkáskanál sütőpor adagolása (kb. 2-3 g).

A sütőport 1 evőkanál citromlével érdemes kipezsegtetni.

Összetevők: savanyúságot szabályozó anyag: borkősav, térfogatnövelő szer: nátrium-hidrogén-karbonát, tápióka keményítő

Szezámmagot és dióféléket felhasználó üzemben készült. Száraz, hűvös helyen tartandó.

Átlagos tápérték 100g keverékben:

Energia kj: 481; Energia kcal: 117;

Zsír: 0g; amelyből telített zsírsavak: 0g;

Szénhidrát: 29 g amelyből cukor 0g;

Fehérje: 0,1g;

Só: 0g;

Rost: 0g

Saját, garantáltan gluténmentes műhelyünkben csomagolva.

PALEOLIT ÉLÉSKAMRA FOSZFÁTMENTES PALEO SÜTŐPOR 60G termék megvásárolható a "kosárba rakom" gomb megnyomásával 425 Ft-os egységáron.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményét



Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

mindent megteszünk...

Minden megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra amelyek a weboldalon találhatóak. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal, vagy a gyártóval. Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, cégünk nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti. A jelen információ kizárólag személyes felhasználására szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, a cégünk előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Recept, felhasználási javaslat

Felhasználási javaslat:

Tápióka keményítővel és természetes borkősavval készült sütőpor, mely alkalmas mindenféle liszt térfogatának növelésére.
100 gr paleo liszthez egy csapott mokkáskanál sütőpor adagolása (kb. 2-3 g)
A sütőport érdemes 1 evőkanál citromlével kipezsgetni.

 

Gluténmentes Paleo Piskóta

Hozzávalók:

Elkészítés: (320 gr-os piskóta)

Keverjük össze a rostkeveréket, lenmaglisztet, sütőport. A tojásokat verjük félkeményre az édesítővel, sóval és alacsony fokozatra kapcsolva a gépet, keverjük bele az előre elkevert  sütőporos lisztkeveréket.
Ezután kézi habverővel óvatosan forgassuk bele a liszteket és dolgozzuk csomómentesre.
Válasszunk egy tetszőleges sütőformát, amelybe elhelyezve a masszát, tegyük előmelegített sütőbe és 170 fokon légkeveréses módon 40-45 percig süssük.
A piskóta állapotát érdemes tűvel ellenőrizni.