Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. A későbbiekben bármikor lehetősége van ezt módosítani, törölni.
Termékek Menü

SZAFI FREE ROPOGÓS KÉRGŰ HAJDINÁS HÁZIKENYÉR LISZTKEVERÉK 1000G

Ár:
1.830 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Szafi Free Ropogós kérgű hajdinás házikenyér lisztkeverék 

Gluténmentes lisztkeverék, melynek segítségével könnyedén készíthetünk ropogós héjú, élelmi rostokban gazdag kenyeret, élesztő felhasználása nélkül.

Gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, maglisztmentes, élesztőmentes, szójamentes, kukoricamentes, burgonyamentes, rizsmentes, sütőpormentes, zsírszegény házi kenyér készíthető a lisztkeverékből, ami több nap után is puha marad.

 (gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, maglisztmentes, élesztőmentes, zsírszegény, vegán)

Készlet állapot: Raktáron
Várható szállítás: 2019. május 22.
Cikkszám: 146000237
Gyártó cikkszám: SZFFRRPGK1000
Gyártó: Szafi Free
Egységár: 1.830 Ft/kg
Menny.:db

Social linkek

Big Fish Payment Gateway

Online Bankkártyás fizetés:

      


Választható szállítási módok:

                

 

RÉSZLETES LEÍRÁS

Kérjük figyelmesen olvassa el a termékleírást. A termékkel kapcsolatos esetleges kérdéseit felteheti telefonon, vagy e-mailben is.

Szafi Free Ropogós kérgű hajdinás házikenyér lisztkeverék 1000g

SÓ NÉLKÜL!

Gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, maglisztmentes, élesztőmentes, szójamentes, kukoricamentes, burgonyamentes, rizsmentes, sütőpormentes, zsírszegény házi kenyér készíthető a lisztkeverékből, ami több nap után is puha marad.

A Szafi Free termékcsalád garantáltan vegán.

Összetevők:  Hajdinaliszt (53%), tápióka keményítő, kölesliszt, útifűmaghéjliszt, bambuszrost, térfogatnövelő szer (nátrium-hidrogén-karbonát), savanyúságot szabályzó anyag (citromsav)

Átlagos tápérték 100g termékben 100g kész kenyérben*
Energia 1406 kJ (333 kcal) 775 kJ (183 kcal)
Zsír: 1,5 g 1,0 g
 - amelyből telített zsírsavak 0,4 g 0,2 g
Szénhidrát: 64 g 35 g
 - amelyből cukrok (1) 1,2 g 0,8 g
Rost 14 g 7,6 g
Fehérje 8,7 g 4,7 g
0 g 0,8 g
(1): Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.
Az adatok tájékoztató jellegűek!
* A felhasználási javaslatban megadott receptúra alapján.

SZAFI FREE ROPOGÓS KÉRGŰ HAJDINÁS HÁZIKENYÉR LISZTKEVERÉK 1000G termék megvásárolható a "kosárba rakom" gomb megnyomásával 1.830 Ft-os egységáron.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményét



Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

mindent megteszünk...

Minden megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra amelyek a weboldalon találhatóak. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal, vagy a gyártóval. Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, cégünk nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti. A jelen információ kizárólag személyes felhasználására szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, a cégünk előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Recept, felhasználási javaslat

Ropogós héjú házi cipó recept

Hozzávalók: (kb. 500 gr-os kenyérhez)

  • 270 gr Szafi Free ropogós kérgű hajdinás házikenyér lisztkeverék
  • 4 gr himalaya só
  • 40 gr frissen facsart citormlé
  • 300 gr langyos víz

Elkészítés:

A vízben keverjük el a citromlevet és a sót, majd adjuk hozzá a 270 gr lisztkeveréket és gyúrjuk össze, majd dagasszuk a tésztát kb 2 percig.
5 percig pihentessük a tésztát, majd gyúrjuk át lisztezett felületen úgy hogy kissé lisztes maradjon a felülete.
1 gr kókuszolajjal kenjük meg a kenyér tetejét, majd a recés késsel vágjunk néhány csíkot a tetejébe.
Előmelegített forró sütőben 200 fokon 65 percig süssük. Hagyjuk kihűlni és csak ezt követően szeleteljük.